Ngushlloj familjen e Astrit Deharit.
Njëkohësisht ju bëjë apel që mos tiu besohet rasti organeve të shtetit të kërkojn ndihmë nga gjykata në Bruksel ose diku tjetër jashtë vendit.
Hashim Thaçi do të veprojë njejt me këtë rast siç veproi shoku i tijë Ali Ahmeti me rastin e vrasjes së Xhemail Rexhepit Komandant Shqiponjës!
Nëse mbetet rasti në organet e shtetit që të hetohet vrasësi sdo të gjindet kurr! Sikurse me vrasjen e Komandant Shqiponjës vetëm dallojn si raste sepse këtu dihet vrasësi dhe lirohet ne paraburgim shtëpiak e te ju sdo të zbardhet rasti asnjehër.
Prandaj ne e vuajtëm këtë gjë sepse nuk kishim se ku të drejtohemi e ju në Kosov mendoj se do tia dilni!
Qoftë i lehtë dheu i atëdheut për mikun tonë Astrit Dearin.
Vrasësi të merr denimin e merituar!!!