Maqedoni, 697 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Nga MPB informojnë se gjatë ditës së djeshme janë regjistruar 697 shkelje të masës për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

“Gjatë ditës së djeshme (25/26.10.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në lidhje me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse, janë regjistruar 697 shkelje”, informojnë nga MPB.

MPB u bën thirrje qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e Qeverisë për mbrojtje nga coronavirusi.