Një person ka vdekur në një zjarr që ka shpërthyer sot në një shtëpi në fshatin Erekovci të Prilepit.

Zjarrfiksat e Prilepit sot në ora 12:34 kanë marrë një telefonatë për një zjarr në një shtëpi në fshatin Erekovci, të cilët kanë intervenuar me dy automjete dhe pesë zjarrfiksa.

Sipas komandantit në detyrë në Njësinë kundërzjarrit në Prilep, në zjarr ka humbur jetën 76 vjeçari D.N i cili nuk mund të lëvizte. Djali i tij dy orë para se zjarri të shpërthej kishet dalë jashtë shtëpisë.

Mjekët e ndihmës emergjente mjekësore e kanë konfirmuar vdekjen, dhe inspektim në vendin e tragjedisë kanë kryer ekipi i policisë së Prilepit dhe Prokuroria Themelore Publike për të përcaktuar shkaqet e zjarrit dhe vdekjen e 76 vjeçarit.