Masa aktive për mbështetje të grave në sektorin privat do të prezantojnë sot Lidhja e Odave Ekonomike të Maqedonis, Shoqata e grave të biznesit dhe Agjencia për punësim.

Për masat aktive dhe aktivitetet e ardhshme për mbështetje do të flasin drejtori operativ i LOE, Aleksandar Zarkov, drejtoresha e Qendrës për punësim e qytetit të Shkupit, Sllobodanka Aleksovska dhe Valentina Disoska nga Shoqata e grave të biznesit. /Telegrafi/