Masa ekstreme sigurie? Shihni çfarë bëjnë tifozët (foto)

Tifozët e kombëtares shqiptare duket se nuk kanë për të vënë mend nga gjobat dhe kërcënimet e njëpasnjëshme të FIFA­s se mund të na dënojë me zhvillimin e ndeshjeve pa tifozë.

Sërish edhe sot, mbështetësit kuqezi kanë ndezuar fishekzjarrë në stadium dhe i kanë hedhur ato në rrethimin e fushës.

E gjitha kjo ndodh kur ndeshja luhet në kushtet e sigurise ekstreme. Edhe pse janë zhvilluar kontrolle te shumta, tifozet ia kane dale te marrin me vete sende te ndaluara.

kuu