Qimet në fytyrë shkaktojnë siklet për shumë femra të cilat ballafaqohen me to.

Është një metodë natyrale që ju ndihmon që ti hiqni qafe ato, transmeton Indeksonline.

Përbërësit: 1 lugë të madhe nga pudra e kajsisë së thatë 1 lugë të madhe nga mjalti i pastër

Përzini pudrën e kajsisë dhe mjaltin se së bashku në mënyrë që të përfitoni një pastë ngjyrë kafe. Sigurohuni që pudra nga kajsia të jetë  e grimcuar por jo shumë e trashë.

Aplikoni pastën e përgatitur në zonat e afektuara dhe bëni masazh për 2-3 minutea. Më pas, lëreni pastën të qëndrojë në ato pjesë për 10 minuta.

Pastrojeni fytyrën me ujë të ngrohtë dhe përsëriteni këtë metodë çdo dy herë në javë.