Liqeni i Dibrës është tejmbushur me mbeturina.

Pamjet tregojnë se situata në Liqenin e Dibrës është vërtetë shqetësuese, dhe se askush nuk është interesuar në pastrimin e liqenit.

Kanë qenë qytetarët ata të cilët kanë raportuar gjendjen alarmante, pasi pas rreshjeve të shiut, janë grumbulluar mbeturina pafund.

 
 
Banorët e shqetësuar i bëjnë apel qeveritarëve që të marrin masat e nevojshme për pastrimin e liqenit. /albeu.com/