Miq të dashur, Ja COPY sintagma mashruese në vazhdimësi e Fatmir Besimit ;- ** Çështjet politike, marëdhëniet ndëretnike dhe integrimet euroatlantike do të vazhdojnë të jenë në agjendën prioritare të BDI-së, ndërsa në periudhën që vjen, theks të vecantë do të marrë avancimi i gjendjes ekonomike duke mundësuar një ekonomi më të zhvilluar dhe mundësi të barabarta. ** * * *

Është studioze se si ariti Fatmir Besimi një grumbulli të kupollës partiake të BDI-së mbi një dekadë tu shitet si i ditshëm i ekonomisë , madje edhe si i gjithditshëm. Mbi një dekadë i pazëvendësueshëm ! Ju lutem kërkoj ndjesë, por më duhet të shprehem se, është lehtë të sillesh si i ditshëm në një fushë përkatëse në një rreth të vogël njerëzish që nuk dinë apo dinë shum pak nga ajo sferë. Shih për këtë , është interesante se si ariti Fatmir Besimi duke hartuar programet kuptohet dukei mbledhur të dhënat nga disa sfera edhe nga kuadro tjerë dhe një dekadë ua mbushte mendjen se ky djalosh ka hartuar një progarm në formë të LIBRIT. Bile kësaj rradhe si duket e ka mahniur edhe liderin e partisë ALI AHMETIN. Është habit kryetari dhe thotë ,, nekemi programën me shum faqe sa një libër,, .

Më duhet të them se COPY programa e hartuar si gjithmon nga Fatmir Besimi përmban postulate universale , që sa për ti shkruajtur ata mund ti bëjë çdo brucosh i mprehtë i ekonomisë. Vetëm duke i tubuar disa të dhëna dhe afate.

Fatmir Besimi ish- udhëheqës i digasterit për Euro-integrime nuk pati guxim asnjë organizmi ndërkombëtarë ti thot troç se – atëherë kryeministri Nikolla Gruevski nuk e kishte ndërmend këtë punë të integrimit, por thjesht luajti vetëm rolin e postjerit duke bartur qëndrimet ,, as peshk as vajzë,, lidhur me integrimet e këtij vendi.Ndërsa si ish-ministër i Ekonomisë kurrë qytetarëve të këtij vendi nuk ua sqaroi se si u bë realisht tjetërsimi i EEM-së dhe etablimi i operatorit për distribuim EWN në Maqedoni dhe monopoli i etabluar në sferën energjetike. * * *

Dhe krejt në fundë, kësisoj konfernce ekonomike ku ai flet para militantëve dhe me vehten e vetë,shërben si ai kongresi tematik, vetëm për të shpërla trurin e anëtarësisë , bartësve të listave dhe kryetarit të partisë. NDËRKAQ , Fatmir Besimi si çdo herë, nuk ka lënë anëtarë të familjes dhe akraba, pa e punësuar apo pa e EMËRUAR dikund, kuptohet gjith herë në emër të partisë, dhe nëse akoma ky establishment partiak dhe anëtarësia e BDI-së mendon se ate çka thotë Fatmir Besimi do të thotë zhvillim ekonomik për këtë vendë dhe mirëqenie për shqiptarët, atëherë kjo është më shumë se tragjike ! ( q. aliu )Miq të dashur, Ja COPY sintagma mashruese në vazhdimësi e Fatmir Besimit ;- ** Çështjet politike, marëdhëniet ndëretnike dhe integrimet euroatlantike do të vazhdojnë të jenë në agjendën prioritare të BDI-së, ndërsa në periudhën që vjen, theks të vecantë do të marrë avancimi i gjendjes ekonomike duke mundësuar një ekonomi më të zhvilluar dhe mundësi të barabarta. ** * * * Është studioze se si ariti Fatmir Besimi një grumbulli të kupollës partiake të BDI-së mbi një dekadë tu shitet si i ditshëm i ekonomisë , madje edhe si i gjithditshëm. Mbi një dekadë i pazëvendësueshëm ! Ju lutem kërkoj ndjesë, por më duhet të shprehem se, është lehtë të sillesh si i ditshëm në një fushë përkatëse në një rreth të vogël njerëzish që nuk dinë apo dinë shum pak nga ajo sferë. Shih për këtë , është interesante se si ariti Fatmir Besimi duke hartuar programet kuptohet dukei mbledhur të dhënat nga disa sfera edhe nga kuadro tjerë dhe një dekadë ua mbushte mendjen se ky djalosh ka hartuar një progarm në formë të LIBRIT. Bile kësaj rradhe si duket e ka mahniur edhe liderin e partisë ALI AHMETIN. Është habit kryetari dhe thotë ,, nekemi programën me shum faqe sa një libër,, . Më duhet të them se COPY programa e hartuar si gjithmon nga Fatmir Besimi përmban postulate universale , që sa për ti shkruajtur ata mund ti bëjë çdo brucosh i mprehtë i ekonomisë. Vetëm duke i tubuar disa të dhëna dhe afate. Fatmir Besimi ish- udhëheqës i digasterit për Euro-integrime nuk pati guxim asnjë organizmi ndërkombëtarë ti thot troç se – atëherë kryeministri Nikolla Gruevski nuk e kishte ndërmend këtë punë të integrimit, por thjesht luajti vetëm rolin e postjerit duke bartur qëndrimet ,, as peshk as vajzë,, lidhur me integrimet e këtij vendi.Ndërsa si ish-ministër i Ekonomisë kurrë qytetarëve të këtij vendi nuk ua sqaroi se si u bë realisht tjetërsimi i EEM-së dhe etablimi i operatorit për distribuim EWN në Maqedoni dhe monopoli i etabluar në sferën energjetike. * * *

Dher krejt në fundë, kësisoj konfernce ekonomike ku ai flet para militantëve dhe me vehten e vetë,shërben si ai kongresi tematik, vetëm për të shpërla trurin e anëtarësisë , bartësve të listave dhe kryetarit të partisë.

NDËRKAQ , Fatmir Besimi si çdo herë, nuk ka lënë anëtarë të familjes dhe akraba, pa e punësuar apo pa e EMËRUAR dikund, kuptohet gjith herë në emër të partisë, dhe nëse akoma ky establishment partiak dhe anëtarësia e BDI-së mendon se ate çka thotë Fatmir Besimi do të thotë zhvillim ekonomik për këtë vendë dhe mirëqenie për shqiptarët, atëherë kjo është më shumë se tragjike !

( Q. Aliu )