Ka filluar autopsia e trupit të të ndjerit Astrit Dehari, i cili ndërroi jetë në Qendrën e paraburgimit në Prizren.

Rezultatet e analizave pritet të përfundojnë brenda një ore, raporton Indeksonline.

Të pranishëm janë Të pranishëm janë ekspertët e pavarur që janë zgjedhur nga familja e të ndjerit, përfaqësuesit e EULEX-it, përfaqësuesit e familjes dhe miq e bashkëpunëtorë të Lëvizjes Vetëvendosje./Indeksonline

14954411-10210920382035587-111395601-o

14958047-10210920395995936-1071815331-o

15008033-10210920368515249-1146853390-o