Mbyllet e përditshmja “Utrinski Vesnik”?

Të punësuarit në të përditshmen “Utrinski Vesnik” nga pronarët kanë marrë dy opsione, ose të përgjysmohet numri i të punësuarve ose gazeta të mbyllet tërësisht, njofton Alsat M.

Kryeredaktorja e kësaj gazete brenda 24 orëve duhet të njoftojë menaxhmentin për opsionin e pranueshëm. Sipas informacioneve, nga gazeta duhet të largohen 10 deri 12 persona nga gjithsej 36 të punësuar. Gazeta Utrinski Vesnik është në pronësi të kompanisë MPM Maqedoni, që menaxhon edhe të përditshmet në gjuhën maqedonase “Vest” dhe “Dnevnik”.