Një video e publikuar së fundmi në rrjetet sociale është duke bërë xhiron e botës, për faktin se në të shfaqet momenti kur një burrë mbyt një merimangë ku më pas ndodh diçka që e shokon atë.

Në momentin që ai e mbyt merimangën duke e shkelur me këmbë , nga trupi i saj dalin edhe rreth 100 tjera të vogla.

Sipas LiveLeak, videoja është filmuar në Saint Charles të Shteteve të Bashkuara, dhe tregon se merimanga ishte shumë pranë sjelljes në jetë të qindra merimangave të vogla.