Shikojmë, lexojmë dhe dëgjojmë çdo ditë për produktet e reja që i shtohen tregut. Disa prej tyre na pëlqejnë, disa të tjera jo. Disa mezi presim t’i provojmë e disa nuk marrim mundimin t’i shikojmë deri në detaje.

Por me “mrekullinë” më të re të McDonald’s, mund të themi se jemi çmendur totalisht.

Jeni gati?

Nëse nuk emocionoheni nga ky lajm, atëherë ose jeni të naivë, ose keni shpikur ju çokokremin dhe zinxhirin botëror Goody’s. Ndryshe nuk shpjegohet…

nutella

Ideja është fantastike. Me një burger nga Mc dhe çokokrem, pafund, mund të krijoni magjinë e radhës. Shumë thjeshtë!