Më 15 qershor në Shkup, Konferenca III Ndërkombëtare e Arkivistikës

Më 15 qershor në Institutin e trashëgimisë shpirtërore të shqiptarëve në Shkup në bashkëpunim me Drejtorinë e përgjithshme të arkivave në Tiranë dhe Agjencisë shtetërore të arkivave në Prishtinë pritet të mbahet Konferenca e III-të ndërkombëtare e Arkivistikës.

Me këtë rast pritet të ketë një eveniment i bujshëm me shumë ngjarje derisa agjendën e gjeni në vazhdim: http://www.itsh.edu.mk/njoftim-me-15-qershor-ne-shkup-konferenca-iii-nderkombetare-e-arkivistikes/