ndividët që janë në mbi pëshë, provojnë të gjitha mënyrat për të humbur nga kilogramët e tepërta por jo gjithmonë japin rezultate. 

Për shkak të kohërave në të cilën jetojmë, shpesh priremi të harrojmë se çfarë është e rëndësishme. Jo paratë, por shëndeti dhe familja.

Eshte e rëndësishme të dini arsyet se pse doni të humbisni peshë por mbi të gjitha të qëndroni të shëndetshëm.

Receta e mëposhtme ju vjen në ndihmë, duke humbur 3 kg në 2 ditë !

Së pari, është e rëndësishme konsumimi i Milkshake, gjysmë ore pas marrjes mëngjesin .Është gjithashtu e këshillueshme te shoqëroni këtë trajtim me konsumin e vazhdueshëm frutave,perimeve dhe çajit jeshil. Gjithashtu, përjashtoni sheqerin nga përditshmëria juaj.

Përbërësit:

4 hudhra

4 domate të vogla

1/4 litër ujë

6 kube akulli

Përgatitja: Lajini të gjitha produktet dhe futini bashkë dhe i trazoni në një mikser.Domatja vepron si një antioksidant duke ndihmuar trupin tuaj, për të hequr dhjamin e akumuluar. Ndërsa hudhra ndihmon djegjen e kalorive, si dhe ndihmon në shëndetin tone në përgjithësi. Filloni të konsumoni këtë përzjerje 2-3 herë në jave dhe do të shihni rezultatet të menjëhershme në humbjen e kilogramëve të tepërta.