Kanada ka në plan të bëj  heqjen e kërkesës për vizat, për qytetarët e Bullgarisë dhe Rumanisë.

Sipas ministrit kanadez të emigracionit, John McCallum pritet të ndodhë më 1 dhjetor, 2017, raportoi Rojters.
Bullgaria dhe Rumania kanë bërë eliminimin e regjimit të vizave, si kusht për nënshkrimin e një marrëveshje të tregtisë së lirë me Kanadanë.

Marrëveshja u nënshkrua dje në Bruksel.