Ish-deputetja e BDI-së, Ermira Mehmeti tani me profesion notere ku edhe vepron në Butel të Shkupit, në profilin e saj të Facebook-ut ka shënuar se parimi ‘fituesi me fituesin’ është parim i pavlerë, parim nul.

 

‘Në rrethana kur qeveria merr vendimet me votim dhe gjithmonë mbivotohen ministrat shqiptarë, parimi ‘fituesi me fituesin’ është i pavlerë, ky parim është nul’, shkruan Mehmeti. /Telegrafi/