Ne kemi parë shumë djem të cilët kanë “dekoruar” mustaqet e tyre me buqeta dhe me lule të pranverës, transmeton Klan Kosova.

Por meqë jemi në prag të festave është koha e përkryer që njerëzit të tregojnë shpirtin e tyre artistik me qimet e fytyrës.

Në Londër, meshkujt tani ndriçojnë mjekrat e tyre me drita.

Një stilist profesionist në Londër i cili punon në Tregun e Krishtlindjeve thotë që çdo djalë i cili zgjedh  dritat vezulluese do të largohet me një mjekër të ndezur si një pemë e Krishtlindjeve.

Festive holiday beard lights

Festive holiday beard lights

Festive holiday beard lights

Festive holiday beard lights

Festive holiday beard lights