Anëtari i lartë i VMRO-së, Antoi Miloshoski është i bindur se partia të cilës i takon ai do ta themeloj qeverinë e re në Maqedoni.

Lëvizja në drejtimin e duhur, edhe një hap për të konfirmuar vullnetin e popullit dhe fitoren e VMRO 51:49 LSDM!
Pastaj
1. Mandat për Gruevskin!
2. Konstituimin e Kuvendit! dhe
3. Formimin e qeverisë së qëndrueshme të fituesve të zgjedhjeve!
Rroftë Maqedonia!, shkruan ai në fb.