Kryetari i RM Gjorgje Ivanov, priti sot kabinetin qeveritar të udhëhequr nga Kryeministri Zoran Zaev. Nga të gjithë ministrat e kabinetit Zaev, mungoi Ministri i LR PDSH z . Arben Taravari, përndryshe edhe Sekretar Gjeneral i LR PDSH.

Sipas burrimeve tona, kjo shpërfillje ka qene e qëllimshme nga Ministri Taravari, duke e injoruar presidentin per shkak ngjarjeve politike të fundit si dhe 27 Prillit të përgjakshëm ku më keq e pësoi Kryetari i LR PDSH. Kjo duhet të vleje si porosi se Ivanov nuk gëzon reputacion tek votuesit shqiptar, i njejti ka qenë në shërbim te politikës antishqiptare te VMRO duke nxitur urrejtje ndëretnike./fol.mk

Во живо – Иванов ги прима членовите на новата влада

Gepostet von Телевизија 24 am Donnerstag, 1. Juni 2017