Miratohet me procedurë të shkurtuar Ligji për Kodin Zgjedhor

Ligji për Kodin Zgjedhor u miratua sonte në Kuvend

Projektligji u sollë me procedurë të shkurtuar dhe për të votuan 78 “për” dhe 1 kundër. 

SHPËRNDAJE