“S’ka nevojë për filter, siç më ka bërë nëna natyrë”, kështu shkruan moderatorja Bora Zemani teksa publikon një foto, ku ka ndërhyrë me fotoshop duke zmadhuar të pasmet dhe gjoksin.

Sigurisht, editimi i fotos është i qëllimshëm, si për të ironizuar personazhet publikë që përdorin fotoshopin dhe më pas mburren se janë “origjinalë”.