Momentet e fundit të pasagjerëve në avionin indonezian: “Të gjithë i luten Allahut për shpëtim”

Në Indonezi vazhdon kërkimin për pjesët e avionit “Boeing 737” Airlines Mah ‘Lyon er “, i cili u rrëzua 13 minuta pas ngritjes nga aeroporti në Xhakartë. Kishte 189 njerëz në aeroplan dhe të gjithë humben jetën.

Në video mund të dëgjohen në errësirë ​ pasagjerëve në duke e lutur Allahun për shpëtim gjatë turbolencave të rëndë. Nuk është konfirmuar ende nëse videoja është autentike, pasi që u ajo shfaq në rrjetet sociale.

https://youtu.be/PsroiP-EChM