‘Prive Reality’ dhuroi një mbrëmje të jashtëzakonshme për të gjithë shikuesit e Klan Kosovës teksa u zbuluan shumë surpriza e u përjetuan mjaft emocione.

Në pjesën e fundit të emisionit ‘Letrat’ e dërguara për artistët më e pa përmbajtur u tregua Adelina Tahiri të cilët i’u mbushën lotët me sy kur dëgjoi letrën e shkruar për të nga vëllai.

Ajo nuk mundi as të lexojë atë duke angazhuar kështu Ermalin i cili i lexoi letrën në të cilën vëllau i këngëtares tregoi shumë detaje interesante për dyshen si dhe na informoi për lidhshmërinë e madhe që ka me të motrën.

Për të parë reagimin e Adelinës dhe të tjerëve kur i’u lexua letra mund ta shikoni videon e mëposhtme. /Prive