LG Electronics po shtyn industrinë në nivelin tjetër me planet e tyre për të prezantuar monitorin 32-inç Ultra HD 4K në CES 2017, në Las Vegas.

Disponueshmëria e përmbajtjeve HDR vazhdon të zgjerohet, duke mbuluar një rreze të gjerë fushash nga filmat tek lojërat. Cilësia e përmirësuar e figurës e ofruar nga teknologjia HDR menjëherë njihet edhe përdoruesit më të thjeshtë dhe prodhuesit tashmë po e shtyjnë këtë teknologji premtuese në potencialet e saja të plota.

Për të qëndruar një hap para, monitori i ri i LG me 3840×2160 piksel mbështet standardin HDR10, i cili dërgon nivele të përmirësuar ndriçimi dhe një rreze të gjerë ngjyrash. Përshtatshmëria me HDR10 rrit nivelet më të lartë të ndriçimit duke lejuar përdoruesit që të modifikojnë apo krijojnë filma dhe fotografi shumë rehat.

Plus kësaj, 32UD99 është i pajisur me një panel ISP dhe paraqet mbi 95% të hapësirës DCI-P3 të ngjyrave,  duke e bërë ideal për krijuesit e përmbajtjes media të të gjitha ekspertizave, të cilët do të vlerësojnë funksionalitete si True Color Pro për rikrijimin e ngjyrave me një saktësi të pakrahasueshme në industri.

Së bashku me elegancën e tij, profil të mahnitshëm, 32UD99 është i bukur edhe kur është i fikur. Portat USB Type-C të monitorit ulin numrin e kabllove ndërkohë që është pa skaje dhe qëndresa e hollë ArcLine përmbushin imazhin e tij të rafinuar.

Duke kërkuar vetëm një kabllo për të transmetuar imazhe në një ekran 4K, ngarkoni një laptop të lidhur dhe të ekzekutoni transferime të dhënash njëkohësisht, 32UD99 është i aftë që të ulë grumbullin e shëmtuar të kabllove, gjë që e rregullon edhe më tej pamjen.

Dhe altoparlantët e ndërtuar në monitor e shtojnë cilësinë e kësaj pajisje me teknologjinë Rich Bass të LG që dërgon një eksperiencë të plotë audio.