Astronomët kanë thënë se më 14 nëntor, Hëna do të jetë shumë afër Tokës, duke bërë që të duket 30 për qind më e ndritshme dhe 14 për qind më e madhe se zakonisht.

Kjo është hera e parë që nga viti 1948, që po ndodh ky fenomen.

Koha më e mirë për ta parë është sapo të ketë dalë në horizont.