Asociacioni qytetarë Most dhe organizata joqeveritare Civil do të monitorojnë procesin zgjedhor të dielën në Tearcë.

Civil sot ka vendosur dy tenda që të informojë banorët për të drejtën e tyre të votës ndërsa Most do ketë ekipe mobile në vendvotimin numër 2011 të dielën gjatë kohës së votimit.