Moti në Maqedoni do të jetë i vrenjtur me periudha të diellit, ndërsa pasdite në zonat perëndimore do të ketë edhe reshje shiu.

Temperaturat e mëngjesit do të lëvizin prej 0 deri 6 gradë celcius, ndrësa ato ditore prej 8 deri 15 gradë celcius.

Në Shkup dhe rrethinë moti do të jetë i ngjashëm me temperatuë ditore deri 10 gradë celcius.