Për shkak të mbajtjes së stërvitjes operativo-taktike sot në Shkup do të vendoset regjim i posaçëm trafiku , njoftojnë nga MPB-ja.

“Stërvitja operativo-taktike do të mbahet në periudhë prej orës 9:30 deri ora 12 nga ana e MPB-së dhe në koordinim me Ambasadën e SHBA-së. Në këtë periudhë të mbyllura do të jenë rrugët “Lazar Liçenovski” dhe “Samoillova” dhe bulevardi “Nikolla Karev”, në pjesën e rrugës “Brigada Maqedono-Kosovare” deri te rruga “8 Shtatori”, njoftojnë nga MPB-ja nga ku apelojnë deri tek qytetarët që t’i respektojnë urdhrat e nëpunësve policorë.