Përfaqësuesi i LSDM-së, Muhamed Zekiri në emsionin CLICK PLUS tha se me atë që partitë shqiptare nuk votuan për ligjin për vazhdimin e mandatit të Prokurorisë Speciale dhe për mbrojtjen e dëshmitarëve, kanë treguar se janë në shërbim të VMRO DPMNE-së.