eputeti i LSDM-së, Muhamed Zekiri ka publikuar emrat e deputetëve nga VMRO-DPMNE, sipas së cilës, ai thotë se shihen nga kamerat e sigurisë të Kuvendit.

Muki në rrjetin e tij social në fb ka shkruar se këto janë personat të cilët ndihmuan vrasësit dhe sulmuesit të hyjnë në Kuvend dhe u përpoqën të vrasin deputetët më 27 prill,

Xhaklina Peshevska (përqafohet me demonstruesit)

Lupço Dimovski

Luben Arnaudov (udhëzon protestuesit)

Trajko Veljanoski (duhet të jep urdhër për sigurimin e parlamentit)

Krsto Mukoski (hap derën e Parlamentit)

Johan Tarkulovski (udhëzon)

Sasho Vasilevski (hapë).