Në prag të zgjedhjeve parlamentare, Instituti Ndërkombëtar Republikan-IRI organizoi një takim konstativ me temën: “Udhëheqja e kampanjës vs të jesh kandidat” me deputeten në parlamentin Norvegjes Heidi Lunde.

Ku aktivitet ka nxitur reagimin e historianit dhe ish sekretarit Shtetëror në Ministrinë e Kulturës, Muzafer Bislimi i cili në profilin e tij në Fejsbuk ka thënë se trajnimi më i mirë do të vinte nga populli, duke i përmendur listat e hapur a zgjedhore.

image

Sot, IRI organizoi një takim konsultativ me përfaqësues të BDI-së dhe PDSH-së.

 

                                                                         ©FOL