NASA konfirmon: Një asteroid “i rrezikshëm” kalon pranë Tokës në 24 korrik

Kur njerëzit janë mjaftueshëm të shqetësuar nga pandemia e koronavirusit, NASA ka njoftuar me anë të një komunikate se një asteroid i quajtur 2020ND do të kalojë pranë Tokës në 24 korrik dhe nuk përjashtohet mundësia që ta godasë planetin tonë.
Asteoridi është 170 metra i lartë, udhëton me 48 000 km/h dhe konsiderohet nga NASA si i rrezikshëm, duke u nisur nga mundësia që kanë për t’iu afruar kërcënueshëm Tokës. Ky asteroid mendohet se do t’i afrohet planetit tonë në 5 milionë kilometra.