Një teori konspiratore po shpërndahet më shpejtësi në median online në të gjithë botëm.

Një video e publikuar nga NASA tregon një anijë kozmike e cila duket sikur po ushqehet me energji diellore dhe sipas tyre anija kozmike aliene thith energjinë e tij.

 
Mendohet se alienët mund të jenë duke përdorur energjinë diellore për t’u furnizuar me energji dhe padyshim që kjo bën që anijet e tyre të ecin me shpejtësi të jashtëzakonshme.

Ngjyra e shndritshme e anijeve kozmike ishte në të bardhë ndërsa sipërfaqja e diellit është në ngjyrë të verdhë.

Kjo do të thotë se anija është e përbërë nga një material ndryshe e cila është rezistente ndaj nxehtësisë së diellit./albeu.com/