Të hënën u regjistrua java e tretë e protestave të inicaitivës “Për Maqedoni të Bashkuar” kundër  deklaratës së partive shqiptare, që rregullon përdorimin e gjuhës shqipe dhe të drejta të tjera.

Protestuesit që protestuan në Shkup sonte kanë pasur maska në duar, duke simbolizuar kundërshtimin e tyre kundër gjuhës shqipe. Përveç kësaj, protestat janë organizuar edhe në qytete të tjera.(INA)

Screen Shot 2017-03-13 at 10.45.13 PMScreen Shot 2017-03-13 at 10.45.25 PMScreen Shot 2017-03-13 at 10.45.35 PMScreen Shot 2017-03-13 at 10.45.53 PM