Ka ndërruar jetë sot aktori i famshëm, Richard Adams në moshën 96 vjeçare.

Vdekjen e Adamsit e ka konfirmuar vajza e tij, shkruan BBC, transmeton Indeksonline.

Ka qenë autor i librit Watership Down në vitin 1972 meqenëse ishte edhe kryevepra e tij,  ka shkruar gjithashtu Shardik, fatkeqësinë Dogs dhe vajzë në një ritëm.