Një foto e publikuar nga ‘JOQ’ është duke qarkulluar në rrjetet sociale
pasi një mësuese e shkollës ‘1Maji’ në Tiranë thuhet se ka bërë kafe
në orë të mësimit.

‘JOQ’ shkruan kjo ka ndodhur në një orë biologjie dhe nxënësit që kanë dërguar foton janë shprehur se mësuesja ka përgatitur një kafe turke ndërkohë që priste të fillonte mësimin.