Ndryshimi i frikshëm i Luanës, model i keq për vajzat e reja

Një vajzë natyrale, me hundë pak të madhe me buzë e vetulla të holla dhe me mollëza të zvogëluara që dukej bukur me flokët e kuqe që kishte atëkohë, shkruan lajmi.net

Mirëpo, nëse kjo foto krahasohet me foton e fundit (deri më tani) që Luana e ka hedhur në Instagram, do të habiteni nga ndryshimi i madh që ajo e ka bërë përmes operacioneve plastike.

Në fakt, janë të dy imazhet që flasin më shumë se sa çdo përshkrim, por, një gjë mund të thuhet se Luana ka ndryshuar komplet, në mënyrë të frikshme.

SHPËRNDAJE