Në 24 orët e fundit janë bërë 1504 testime dhe janë regjistruar 143 raste të reja me COVID-19

Në 24 orët e fundit janë bërë 1504 testime dhe janë regjistruar 143 raste të reja të covid-19:
– Shkup 43
– Kumanovë 16
– Shtip 4
– Prilep 9
– Tetovë 6
– Strugë 2
– Veles 3
– Ohër 2
– Kavadarc 3
– Gostivar 6
– Gjevgjeli 4
– Strumicë 11
– Radovish 1
– Koçan 15
– Probistip 1
– Pehcevo 1
– Valandovë 3
– Vinicë 2
– Delçev 3
– Sveti Nikole 5
– Kërçovë 2
– Negotino 1
9 persona janë të vdekur, pacient nga Vinica (70), dy pacientë nga Strumica (67), një pacient nga Ohri (48), nga Gostivari (64), dy pacientë nga Tetova (70 dhe 71) dhe dy nga Kumanova (68 dhe 77).
Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 110 pacientë të shëruar nga:
– Shkup 42
– Kumanovë 14
– Prilep 11
– Tetovë 8
– Strugë 5
– Veles 1
– Bitol 3
– Ohër 6
– Kavadarc 1
– Gostivar 2
– Gjevgjeli 1
– Strumicë 3
– Radovish 1
– Koçan 3
– Probistip 1
– Pehcev 1
– Berovë 1
– Delçev 2
– Kratovë 1
– Sveti Nikole 3
Deri më tani janë bërë gjithsej 182.538 testime Covid-19. në vend. Asnjë testim brenda shfaqjes.
Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 17343, numri i pacientëve të shëruar është 14422, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2200.