Në 24 orët e fundit janë bërë 1524 testime, ndërsa janë regjistruar 404 raste të reja me COVID-19

Në 24 orët e fundit janë bërë 1524 testime, ndërsa janë regjistruar 404 raste të reja të covid-19:
– Shkup 172
– Kumanovë 15
– Dibër 4
– Shtip 8
– Prilep 25
– Tetovë 41
– Strugë 4
– Veles 6
– Bitola 4
– Ohër 11
– Kavadarci 5
– Gostivar 20
– Gjevgjelia 9
– Strumicë 29
– Kriva Palanka 2
– Koçani 18
– Probistip 3
– Berovë 6
– Vinicë 2
– Delçevo 4
– Sveti Nikole 2
– Kërçovë 3
– Resen 2
– Negotino 9

14 persona janë të vdekur, pacientë nga Prilepi (77), Kumanova (76 dhe 66), Kriva Palanka (65), Shkup (80), Gjevgjelia (51) d), Koçani (83 ), Strugë (66), Bitola (68), Resen (52 dhe 83), Vinica (67), Berovë (67) d), Tetovë (59) Të gjithë pacientët janë të vdekur në gjendje spitalore ..

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 182 pacientë të shëruar nga:
– Shkup 107
– Kumanovë 4
– Shtip 9
– Prilep 10
– Tetovë 11
– Strugë 4
– Bitola 3
– Ohër 1
– Gostivar 1
– Gjevgjelia 5
– Strumicë 4
– Radovish 6
– Kochani 6
– Probistip 1
– Makedonski Brod 1
– Pehchevo 2
– Valandovë 3
– Sveti Nikole 1
– Kërçovë 3

Gjithsej 233.137 testime Covid-19. janë bërë në vend

Numri i përgjithshëm i covid diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 26394, numri i pacientëve të shëruar është 18430, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 7067.