Në 24 orët e fundit janë bërë 1853 testime, ndërsa janë regjistruar 428 raste të reja me COVID-19

Në 24 orët e fundit janë bërë 1853 testime, ndërsa janë regjistruar 428 raste të reja të covid-19:
– Shkup 200
– Kumanovë 16
– Dibër 2
– Shtypje 9
– Prilep 29
– Tetovë 30
– Strugë 2
– Veles 6
– Bitola 14
– Ohër 4
– Kavadarci 17
– Gostivar 5
– Gjevgjeli 15
– Strumicë 11
– Kriva Palanka 1
– Radovish 6
– Kochani 12
– Probistip 1
– Makedonski Brod 2
– Pehçevo 1
– Berovë 5
– Valandovë 2
– Vinicë 3
– Delçevo 4
– Kratovë 2
– Sveti Nikole 3
– Kërçovë 11
– Resen 10
– Negotino 5
10 persona janë të vdekur, dy pacientë nga Shkupi (60 dhe 66), njëri nga Kumanova (64), dy pacientë nga Prilepi (57 dhe 87) dy nga Tetova (75 dhe 53 ), njëri nga Struga (55), njëri nga Strumica (83) dhe një pacient nga Kriva Palanka (80). 1 prej tyre, 1 pacientë janë të vdekur, 9 të tjerët janë të vdekur në spital.
Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 128 pacientë të shëruar nga:
– Shkup 57
– Kumanovë 11
– Shtip 6
– Prilep 8
– Tetovë 8
– Strugë 2
– Veles 2
– Bitola 2
– Ohër 2
– Gostivar 2
– Strumicë 7
– Kriva Palanka 1
– Radovish 6
– Kochani 8
– Valandovë 1
– Kërçovë 5
Gjithsej janë bërë 221.011 testime Covid-19. në vend.
Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë shkon në 23628, numri i pacientëve të shëruar është 17239, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 5555.