Në 24 orët e fundit janë bërë 3294 testime, dhe 1085 raste të reja me COVID-19

Në 24 orët e fundit janë bërë 3294 testime, dhe 1085 raste të reja të covid-19 të regjistruara në:

– Shkup 447
– Kumanovë 69
– Dibër 9
– Shtip 39
– Prilep 60
– Tetovë 62
– Strugë 14
– Veles 50
– Bitola 28
– Ohër 18
– Kavadarci 20
– Gostivar 35
– Gjevgjelia 29
– Strumicë 80
– Kriva Palanka 10
– Radovish 9
– Krushevë 3
– Koçani 13
– Probistip 10
– Demir Hisar 2
– Makedonski Brod 1
– Berovë 2
– Valandovë 6
– Vinicë 4
– Delçevo 10
– Kratovë 4
– Sveti Nikole 5
– Kërçovë 30
– Resen 4
– Negotino 12

12 persona janë të vdekur, tre pacientë nga Shkupi (67, 68 dhe 52), një nga Kumanova (27), tre nga Prilepi (81, 82 dhe 49), Dy pacientë nga Tetova (87 dhe 77), një nga Bitola (84), një nga Kavadari (67) dhe një pacient nga Gostivari (65). Të gjithë janë të vdekur në gjendje spitalore.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 283 pacientë të shëruar nga:

– Shkup 142
– Kumanovë 8
– Shtip 7
– Prilep 11
– Tetovë 21
– Veles 6
– Bitola 13
– Kavadarci 18
– Gostivar 6
– Gjevgjelia 9
– Strumicë 11
– Kriva Palanka 1
– Radovish 1
– Krushevë 1
– Kochani 7
– Probistip 1
– Berovë 1
– Valandovë 2
– Vinicë 1
– Sveti Nikole 1
– Kërçovë 10
– Negotino 5

Gjithsej 249.399 testime Covid-19. janë bërë deri më tani në vend

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 31572, numri i pacientëve të shëruar është 20731, kurse numri i rasteve aktive është 9847.