Në Komunën e Strumicës janë hedhur 25 ton kripë

Komuna e Strumicës informon se janë përballur me borën dhe temperaturat e ulëta.

Sekretari i Komunës së Strumocës, Kiril Partalov, ka njoftuar se janë angazhuar 10 automjete dhe mekanizma shtesë për pastrimin e borës dhe në vazhdimësi pastrohen rrugët dhe se deri tani janë hedhur 25 ton kripë.

Apelohet deri te të gjithë qytetarët, që të pastohet bora nga objektet dhe shtëpitë ku veprojnë. /Telegrafi/