Në një cerrdhe në Shkup kujdestarja hedh kafe mbi fëmijë derisa ai ishte në krevat.Fëmija ka djegje të shkallës së parë në rrethinën e syrit si dhe në pjesën e majt të mollzës.

Ministria e Brendshme (MB), njoftoi sot se MG (33) nga Shkupi ka raportuar se në 12:30 të mëngjesit në ndërtesën “Cekorce”në kopshtin,,Srnicka,,derisa sa vajza e tyre ishte shtrirë në krevat nga një kujdestare e panjohur është derrdhur kafe mbi fytyren e fëmijës.

Për shkak të djegieve prindërit e dërguan  fëmijën për një ekzaminim mjekësor në Kirurgjisë Pediatrike në Shkup.

Po merren masa për zbardhjen e rastit.