Në pajtueshmëri me Ligjin për akciza të cigareve dhe prodhimeve tjera të duhanit, nga muaji qershor të këtij viti, pritet të rritet çmimi i cigareve , transmeton FOL.

Ndërkaq, deri në vitin 2023 parashihet rritja e çmimeve të cigareve për 4 denarë do të thotë një pako cigare do të kushtojë rreth 200 denarë.

Rritja e fundit e çmimeve të duhanit ndodhi gjatë muajit gusht të vitit të kaluar.