Gazetari kontorverz Milenko Nedellkovski është pushuar dhe i është prishur kontrata nga televizioni Kanal 5 dhe më i njejti nuk do t’i ofendojë shqiptarët drejtpërdrejtë në televizion.

 

Nedellkovski ka paralajmëruar emisionin e ri në ”Radio Maqedonia e Lirë” dhe ka thënë se e vërteta duhet të pranohet ashtu siç është dhe jeta duhet të vazhdojë.

Përndryshe, Milenko Nedellkovski më herët i krahasonte shqiptarët me romët, homoseksualët dhe hebrenjtë. Të gjithë këta, Nedellkovski thonte se do t’i shumëzoj me zero.

Nedellkovski, ka qenë edhe më i zëshëm me gjuhë të urrejtjes për shqiptarët në Maqedoni./Telegrafi/