Robert Nesimi

Injoroni vajtimet nga brenda e jashtë kinse për humbjen e deputetëve shqiptarë dhe rënien e peshës politike të shqiptarëve. Shqiptarët e Maqedonisë më 11 dhjetor dëshmuan se janë elektorati politikisht më i pjekur në rajon, më tepër se maqedonasit dhe më tepër se shqiptarët e Kosovës e Shqipërise. E kjo për një arsye të vetme:

Cdo vit tjetër partitë do ishin turrur vrap për të hyrë në qeveri; sivjet partitë KANË FRIKË teë hyjnë në qeveri. Më 11 dhjetor, si asnjëherë më parë, elektorati shqiptar ka krijuar realitet të ri politik: POLITIKANËVE U KA FUTUR FRIKEN NE PALCE NGA POPULLI. Kjo është vlera e vërtetë dhe më e cmuar demokratike. Kjo është demokracia.! /fol.mk