NetPress: LSDM porosi BDI-së, e pranueshme është platforma e shqiptarëve

LSDM është e vetmja parti politike e cila nuk ka qëndrim zyrtarë lidhur me platformën e arritur nga partitë shqiptare, mirëpo në hije mësohet se Zaev dhe udhëheqësia e LSDM i kanë dërguar mesazh BDI dhe Ahmetit se pranojnë gjithcka që është e shkruar aty vetëm që të jenë në lojë për formimin e qeverisë së re, mirëpo për këtë nuk ka qëndrim zyrtarë e as demant shkruan Netpress.

Pa përkrahje të udhëheqësisë së LSDM është pranuar që të vendoset dygjuhësia në gjithë teritorin përfshirë edhe Delcevën, Strumicën, Shtipin, Sv. Nikole dhe qytete të tjera që janë me shumicë maqedone, zgjidhja e emrit me Greqinë, integrimet, puna e prokurorisë speciale etj.

Zaev edhe në kampanjë ka premtuar kantonizim dhe formë të federalizimit ndërsa tash edhe pse humbës në zgjedhje është i gatshëm në gjithcka vetëm të hyjë në qeveri.