Nikollajço Nikollov, zëvendës drejtori i përgjithshëm i Buçim, për Faktor24 thekson se deri më tani biznesmenët ishin të heshtur sepse kanë qenë në varësi nga politikat e pushtetit me marrjen e vendimeve të ndryshme.

‘Ishim të heshtur, atë edhe vetë nuk mund ta shpjegojë, por me gjasë kishte edhe pasoja për këto biznesmenë të cilët nuk ishin të përshtatshëm për shtetin’, tha Nikollov ndër të tjera. Në vijim mund ta shikoni emisionin të plotë, me analizë të Nikollov për gjendjen e biznesit në Maqedoni dhe pritshmëritë e reja të politikave qeverisëse të Zaevit.