Kryetari i VMRO-DPMNE së Nikolla Gruevski ka filluar takimin me eurokomisarin për zgjerim dhe fqinjësi të mirë, Johannes Hahn dhe me eurodeputetët Eduard Kukan, Ivo Vajgël dhe Knut Flekenshtajn.

Gruevski nuk ka lejuar që ekipet televizive të marrin inserte nga takimi.

Nuk ka paralajmërime nëse ai do të jep ndonjë deklaratë pas mbarimit të takimit.