Nisi fushata e ashpër zgjedhore: LSDM publikon spot për Nikolla Gruevskin dhe kandidatëve tjerë (VIDEO)

Menjëherë pas publikimit të bartësve të listave të kandidatëve të partisë në pushtet të VMRO-DPMNE-së, LSDM-së ka nxjerrë spotet publicitare “papagesë”.

Me këto video filloi edhe fushata e ashpër zgjedhore para fillimit të saj zyrtare, transmeton TetovaSot.

Shihnin spotet e Nikolla Gruevski, Nikolla Todorov dhe Ilija Dimovskit: